#407 Moottorin Huuhteluaine

18,80

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): #407S Osasto:

Kuvaus

SISÄISESTI PUHDAS MOOTTORI

Moottorin huuhtelu on erittäin tehokas puhdistusaine moottorin sisäiseen puhdistukseen, karstasta, noesta sekä glykolista.Ehkäisee sekä puhdistaa “tikittäviä” nostajia, sekä pidentää vaihdettavan uuden moottoriöljyn elinikää.

PALOTAPAHTUMA
Moottori tuottaa palotapahtuman aikana: vettä, happoja, koksia, hartsia, liukenemattomia suoloja, kaasuja sekä palamatonta polttoainetta. Osa näistä aineista kuormittaa moottoriöljyä ja aiheuttaa sen että öljyn elinikä heikkenee. Ja ajanmyötä näistä kertyy kerrostumia moottoriin.

KULUMISTA ILMENEE
Nämä kerrostumat hapattavat moottorin sisäpuolen, sekä aiheuttaa ennenaikaista kulumista, hydrauliset nostajat alkavat “tikittämään”, männänrenkaat karstoittuvat kiinni, ja tämän myötä öljyn ja polttoaineen kulutus nousee.

HAPAN YMPÄRISTÖ
Öljyn vaihdossa on normaalia että uusi vasta vaihdettu öljy on mustaa ja hapanta lähes heti vaihdon jälkeen, johtuen vanhoista öljy jäämistä. Tämä aiheuttaa sen että uudella öljyllä on lyhyempi elinikä kuin mitä puhtaalla moottorilla olisi.

PUHTAAMPI MOOTTORI
Moottorihuuhtelu puhdistaa moottorin sisäisesti kaikista vanhan öljyn ja muiden jäänteiden jäämistä, ja poistetaan moottorista öljynvaihdon yhteydessä. Epäpuhtaudet poistuvat moottorista vanhan öljyn mukana ja moottori on näin puhdas ja valmis uudelle öljylle. Lopputuloksena uusi moottoriöljy säilyttää alkaliteettinsa sekä suorituskykynsä pidempään.

ANNOSTUS:
5 – 10 % öljytilavuudesta. Esim. 300 ml riittää 6 litran öljytilavuudelle.

KÄYTTÖOHJE:
1. Käytä moottori lämpimäksi.
2. Kaada moottorihuuhtelu vanhan öljyn sekaan moottoriin.
3. Anna moottorin käydä hetki tyhjäkäyntiä tai aja lyhyt matka.
4. Tyhjennä vanha öljy n.20-30min kuluttua.
5. Vaihda suodatin ja täytä moottoriin uudet öljyt.

KÄYTTÖKOHTEITA:
Bensiini-, diesel- sekä etanolimoottoreille sekä kompressoreille. Erittäin hyvä ja suositeltava vaihtoehto tämän päivän moderneille ”Longlife” öljynvaihto autoille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “#407 Moottorin Huuhteluaine”