#408 Automatic Gear Cleaner

24,00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): #408S Osasto:

Kuvaus

AUTOMATIC GEAR CLEANER

Automatic Gear Cleaner puhdistaa tehokkaasti automaattivaihteistot ja momentinmuuntimet sisältä ennen öljyn vaihtoa. Tuote irroittaa ja huuhtelee laatikkoon kertynyttä pinttynyttä likaa ja kerrostumia. Puhdistus ja ennalta ehkäisee sekä poistaa mahdollisia toimintahäiriöitä jotka johtuvat lika/kuona kertymistä laatikossa.

LIKAA JA KUONAA KERTYY
Pidentyneillä öljynvaihtoväleillä tai ylikuumentuneella vaihteistöljyllä muodostuu ja kertyy likaa vaihteistoon. Tämä osaltaan lisää sekä nopeuttaa vaihteiston kulumista, ja aiheuttaa mahdollisia toimintahäiriöitä, mikä usein johtaa erittäin kalliiseen vaihteiston vaihtoon tai huoltoon.

TEHOKAS PUHDISTUS
Gearbox Cleaner puhdistaa kaikki sisäpuoleiset pinnat sekä venttiilikoneiston lika ja kuona kertymistä ennen öljynvaihtoa.

TOIMINTAHÄIRIÖITÄ
Puhdistus ennen jokaista öljynvaihtoa ehkäisee tehokkaasti vaihteiston ennenaikaista kulumista sekä toimintahäiriöitä ja poistaa mahdollisesti jo esiintyviä toimintahäiriöitä johtuen lika/kuona kertymistä vaihteistossa.

EHKÄISE ÖLJYVUOTOJA
Öljyvuotoja pystyy ehkäistä lisäämällä tuotetta #417 Tiivisteen pehmentäjä öljynvaihdo yhteydessä. Tämä ehkäisee sekä ulkoisia että sisäisiä öljyvuotoja (sekä tiivistää jo esiintyviä vuotoja johtuen kovettuneita kumitiivisteistä).

ANNOSTUS:
5 % järjestelmän tilavuudesta Esim. 300 ml riittää vaihteistolla jonka tilavuus on 6 litraa.

KÄYTTÖOHJE:
1. Lisää suoraan vaihteistoon.
2. Aja vähintään 100-1000km ennen suunniteltua öljynvaihtoa.

KÄYTTÖKOHTEITA:
Automaattivaihteistot, momentinmuuntimet sekä muun tyyppiset vaihteistot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “#408 Automatic Gear Cleaner”